ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

17.08.2023

Від імені депутатського корпусу Новомиргородської міської ради, виконавчого комітету міської ради та від імені жителів Новомиргородщини вітаю з 80-ти річним ювілеєм Кузьменка Миколу Васильовича, який відзначає цю поважну дату 17 серпня.

Жителі громади пам’ятають Миколу Васильовича як незмінного, відповідального та професійного керівника, що протягом 37-ми років очолював цех електрозв’язку № 5 Кіровоградської дирекції ВАТ «Укртелеком» в м. Новомиргород. За період роботи Миколи Васильовича на керівній посаді підприємство досягло значних успіхів та забезпечувало безперебійним зв’язком жителів Новомиргородщини, а також установи, підприємства і організації. Ефективність та успішність роботи Новомиргородського цеху електрозв’язку № 5 в період роботи там Миколи Васильовича неодноразово визнавалась не лише на рівні області, а й була зразковим прикладом для галузі зв’язку в усій державі. За високий професіоналізм та особистий внесок в розвиток галузі Микола Васильович був удостоєний почесного звання Заслужений зв’язківець України. Професійну діяльністю Микола Васильович успішно поєднував з громадською роботою – тричі виборці Новомиргородського району довіряли йому представляти свої інтереси в районній раді до якої його обирали депутатом, також Микола Васильович в період 2015-2020 років був активним членом Ради старійшин при Новомиргородській міській раді.

Вітаючи сьогодні Кузьменка Миколу Васильовича з такою поважною датою висловлюємо найперше слова вдячності за його професійну діяльність, яка свого часу дала значний поштовх розвитку Новомиргородщини. Вісімдесят років гідного життя це мудрість та життєвий досвід, які сьогодні необхідні молоді для успішного майбутнього. Щиро бажаємо ювіляру здоров’я міцного, бадьорості духу, нехай тепле ставлення рідних та близьких зігріває Ваше серце. Нехай на життєвому шляху ще буде місце приємним клопотам та турботам під мирним і світлим українським небом.

З повагою, від імені Новомиргородської громади

міський голова Ігор Забажан.

Поділитися: